Skagen Frisk sælger fisk af højeste kvalitet. Vi leverer lokalt, nationalt og internationalt til virksomheder og restaurationer.

Skagen Frisk drives af Pernille og Jan Nielsen, der altid har været til stede på Skagen Havn. Først som ejer af Nibe Hansen i nogle af de ikoniske Thorval Bindesbøll fiskepakhuse, sidenhen ejer af Wittrup Fiskeeksport, nu Skagen Frisk. Jans mangeårige erfaring gør, at han ved hvad han har med at gøre og er en af landets bedste indenfor sit felt.

Vi har altid vores kunder i fokus, hvorfor det netop er kvaliteten vi går op. Vi køber så vidt muligt alle vores fisk på Skagen fiskeauktion, for på den måde at være til stede og se fisken. Det sikrer, at vi ved, hvad vi køber, og at vi dermed kan stå inde for det, vi sælger til vores kunder.

Skagen Frisk er den foretrukne leverandør til mange af Skagens restaurationer. En titel vi kun kan opnå ved at levere den bedste kvalitet hver gang. Der er ingen ordre, der er for lille eller for stor, til at vi kan klare den. Skagen Frisk har det helt klare mål, at levere kvalitets fisk til hele Danmark. Vi er til for at tilbyde kunderne et bedre alternativ, når kvalitet er vigtigst.