Fileter

Hjem/Fileter
  • Hvillingfileter

    DKK55,00DKK140,00
    Hvillingen er en stimefisk, som lever pelagisk i alle vandlag samt ved bunden på 10 til 200 meters dybde. Den foretrækker sand- og mudderbund, men kan træffes på alle typer bund. Den er udbredt i den nordøstlige del af Atlanten fra Island og det nordlige Norge til Portugal. Desuden findes den i Adriaterhavet, Ægæiske hav og Sortehavet. I de skandinaviske farvande findes den indtil den vestlige Østersø, hvor dens forekomst forbindes med indstrømning af saltvand.
  • Kullerfilet

    DKK69,00DKK169,00
    Kødet minder meget om torskens, men flagerne er mindre, og det er en smule mere tørt. Kulleren kan erstatte torsken eller andre torskefisk i forskellige retter. Kulleren kan tilberedes på mange måder, fx pocheres, dampes eller grilles.
  • Kulmulefilet med skind

    DKK85,00DKK199,00
    Kulmulen er en super dejlig fisk, kødet er kridhvidt og dejligt fast når den er tilberedt. Kulmulen egner sig til alt: Grill, stegning eller dampning.
  • Laksefilet m. skind

    DKK79,00DKK199,00
    En laksefilet, af norsk opdræt, på cirka 400 gram med skind. Laksen er en værdifuld spisefisk med lyserødt fast kød. Den kan bruges både som hel, fileteret og udskåret. Laksen er populær og velegnet både røget, marineret, grillet og stegt. Tilberedningsforslag kan findes, ved at følge nedenstående link: http://www.2gangeomugen.dk/index.php?id=45
  • Laksefilet uden skind

    DKK86,00DKK195,00
    En laksefilet, af norsk opdræt, på 400 gram uden skind Laksen er en værdifuld spisefisk med lyserødt fast kød. Den kan bruges både som hel, fileteret og udskåret. Laksen er populær og velegnet både røget, marineret, grillet og stegt. Tilberedningsforslag kan findes, ved at følge nedenstående link: http://www.2gangeomugen.dk/index.php?id=45
  • Langefileter

    DKK75,00DKK149,00
    Lange er en klart undervurderet fisk, efter min mening, måske fordi den har en række ben i fileten, men bliver man ikke panisk fordi man ser et ben er den værd at prøve. Langen er en god spisefisk med hvidt, magert og fast kød, der minder om torskens. Den kan derfor nemt erstatte torsken eller andre torskefisk i forskellige retter.
  • Lyssejfileter

    DKK65,00DKK159,00
    Lyssejen er flot og lækker fisk, kødet er lidt groft, kan godt minde lidt om torsken bare mere fast. Den kan tilberedes på mange måder, fx pocheres, dampes eller grilles. Langt det meste af det lyssej vi køber og forhandler fanges primært af små garnbåde, som driver noget af det mest skånsomme fiskeri der findes.
  • Pighvarfilet

    DKK140,00DKK350,00
    Fileterne bliver skåret af vores kompetente medarbejdere, der samtidigt også sørger for, at varerne bliver pakket ordenligt og forsvarligt. Pighvarren lever på 20 til 70 meters dybde på sandet, stenet eller blandet bund. Den findes overalt i de skandinaviske farvande. Kødet er hvidt, fast og velsmagende. Kan bruges både flået, hel og som filet. Kan ligesom de andre fladfisk både steges, grilles, dampes og pocheres. Tilberedningsforslag kan findes, ved at følge nedenstående link: http://www.2gangeomugen.dk/index.php?id=45
  • Rødspættefileter uden skind

    DKK88,00DKK219,00
    Rødspætten er en god spise fisk med hvidt, fast kød. Rødspætten kan ligesom de andre fladfisk tilberedes på forskellige måder.
  • Skærisingfilet uden skind

    DKK80,00DKK189,00
    Kødet er meget fast med en fin hvid farve og kan derfor sagtens bruges på samme måde som rødspætten. Skærisingen lever på blød bund fra ca. 40 meter ned til 1500 meter og kan træffes på bunden af de dybe norske fjorde. Ungfisken lever på dybere vand end de ældre. Skærisingen er udbredt i Nordatlanten. I de danske farvande findes den i Nordsøen,Skagerrak og Kattegat. Tilberedningsforslag kan findes, ved at følge nedenstående link: http://www.2gangeomugen.dk/index.php?id=45