Fileter

  • Havkatfilet

    kr.125,00kr.299,00 incl. moms
    Havkat er en fisk, der er kendt for sin smagfulde og magre filet. Den er en populær spise i Danmark. Havkatten er perfekt til både stegning, bagning og grillning.
  • Havtaske filet

    kr.179,50kr.449,00 incl. moms
  • Hvillingfileter

    kr.79,50kr.188,00 incl. moms
    Hvillingen er en stimefisk, som lever pelagisk i alle vandlag samt ved bunden på 10 til 200 meters dybde. Den foretrækker sand- og mudderbund, men kan træffes på alle typer bund. Den er udbredt i den nordøstlige del af Atlanten fra Island og det nordlige Norge til Portugal. Desuden findes den i Adriaterhavet, Ægæiske hav og Sortehavet. I de skandinaviske farvande findes den indtil den vestlige Østersø, hvor dens forekomst forbindes med indstrømning af saltvand.
  • Kullerfilet

    kr.94,50kr.229,00 incl. moms
    Kødet minder meget om torskens, men flagerne er mindre, og det er en smule mere tørt. Kulleren kan erstatte torsken eller andre torskefisk i forskellige retter. Kulleren kan tilberedes på mange måder, fx pocheres, dampes eller grilles.
  • Laksefilet m. skind

    kr.116,00kr.289,00 incl. moms
    Laksefilet af Dansk opdrættet laks fra Skagen Salnon, med skind. Læs mere om Laksen fra Skagen Salmon: http://Skagensalmon.com Laksen er en værdifuld spisefisk med lyserødt fast kød. Den kan bruges både som hel, fileteret og udskåret. Laksen er populær og velegnet både røget, marineret, grillet og stegt. Tilberedningsforslag kan findes, ved at følge nedenstående link: http://www.2gangeomugen.dk/index.php?id=45
  • Laksefilet uden skind

    kr.116,00kr.289,00 incl. moms
    Laksefilet af Dansk opdræt fra Skagen Salmon, uden skind Laksen er en værdifuld spisefisk med lyserødt fast kød. Den kan bruges både som hel, fileteret og udskåret. Laksen er populær og velegnet både røget, marineret, grillet og stegt. Tilberedningsforslag kan findes, ved at følge nedenstående link: http://www.2gangeomugen.dk/index.php?id=45
  • Langefileter

    kr.79,00kr.189,00 incl. moms
    Lange er en klart undervurderet fisk, efter min mening, måske fordi den har en række ben i fileten, men bliver man ikke panisk fordi man ser et ben er den værd at prøve. Langen er en god spisefisk med hvidt, magert og fast kød, der minder om torskens. Den kan derfor nemt erstatte torsken eller andre torskefisk i forskellige retter.
  • Lyssejfileter

    kr.109,00kr.258,00 incl. moms
    Lyssejen er flot og lækker fisk, kødet er lidt groft, kan godt minde lidt om torsken bare mere fast. Den kan tilberedes på mange måder, fx pocheres, dampes eller grilles. Langt det meste af det lyssej vi køber og forhandler fanges primært af små garnbåde, som driver noget af det mest skånsomme fiskeri der findes.
  • Pighvarfilet

    kr.265,00kr.659,00 incl. moms
    Fileterne bliver skåret af vores kompetente medarbejdere, der samtidigt også sørger for, at varerne bliver pakket ordenligt og forsvarligt. Pighvarren lever på 20 til 70 meters dybde på sandet, stenet eller blandet bund. Den findes overalt i de skandinaviske farvande. Kødet er hvidt, fast og velsmagende. Kan bruges både flået, hel og som filet. Kan ligesom de andre fladfisk både steges, grilles, dampes og pocheres. Tilberedningsforslag kan findes, ved at følge nedenstående link: http://www.2gangeomugen.dk/index.php?id=45
  • Rødspættefileter uden skind

    kr.135,00kr.329,00 incl. moms
    Rødspætten er en god spise fisk med hvidt, fast kød. Rødspætten kan ligesom de andre fladfisk tilberedes på forskellige måder.
  • Rødtungefilet

    kr.199,00kr.499,00 incl. moms
    Tilberedningsforslag kan findes, ved at følge nedenstående link: http://www.2gangeomugen.dk/index.php?id=45

Titel

Go to Top