Skaldyr

  • Blåmuslinger

    kr.55,00 incl. moms
    1000 gram friske, danske blåmuslinger, renset og pakket i Løgstør ved Limfjorden. Blåmuslingen lever på lavt vand - ned til 10 meters dybde. Den er meget hårdfør, og tåler store variationer i temperatur og saltholdighed samt længere tids udtørring. Udbredt i danske farvande også helt ind i Østersøen og brakvandede fjorde. Sidder fast forankret til hinanden og/eller underlaget såsom pæle, sten eller plantevækst. Tilberedningsforslag kan findes, ved at følge nedenstående link: http://www.2gangeomugen.dk/index.php?id=45
  • Grønlandske Rejer / pil selv rejer

    kr.20,00kr.170,00 incl. moms
    Vores grønlandske rejer er i for det meste  fanget af M/T Svend C eller søsteren Regina C, de fisker den overvejende del af deres kvote ved Østgrønland, på disse banker er  rejerne som regel ikke med rogn hvilket betyder færre sorte hoveder, for det er nemlig noget så uskyldigt som rogn, der skaber denne misfarvning i baghovedet af rejerne. Rejer er løsfrosne og bør ikke gen fryses efter optøning.
  • Jomfruhummer

    kr.21,00kr.210,00 incl. moms
    Jomfruhummeren lever på dybder fra 40 til 250 meter på blød bund og ikke på klippe- og stengrund som hummeren. I danske farvande lever jomfruhummeren i Kattegat, Skagerrak og Nordsøen. Voksne jomfruhummere bliver for det meste, det samme sted resten af livet. Kødet er fast, magert og hvidt med en svag lyserød farve på ryggen. Kødet er "finere" i konsistensen end hummerens kød. Ønsker De et bestemt antal, er De meget velkommen til at kontakte os. Tilberedningsforslag kan findes, ved at følge nedenstående link: http://www.2gangeomugen.dk/index.php?id=45
  • Jomfruhummerhaler

    kr.129,00kr.315,00 incl. moms
    Jomfruhummerhaler - lige fra auktionen. Skagen er Danmarks største havn for landinger af jomfruhummer. Alle jomfruhummere der fanget i farvandende rundt Skagen Tilberedningsforslag kan findes, ved at følge nedenstående link: http://www.2gangeomugen.dk/index.php?id=45
  • Petit Jomfruhummer

    kr.60,00kr.120,00 incl. moms
    "Petit Jomfruhummer" er for mig et helt nyt begreb, for år tilbage kaldte vi dem for undermålere men for nogle år tilbage konstaterede havbiologerne at bestanden af Jomfruhummer var så god at man satte mindstemålet ned. Dermed stod fiskerne med et nyt og delikat produkt - måske også lidt venligere over for den danske pengepung, nemlig Jomfruhummer III eller Petit Jomfruhummer som marketing folk vælger at kalde dem. Uanset navn så er der tale om en delikat spise. Jomfruhummeren lever på dybder fra 40 til 250 meter på blød bund og ikke på klippe- og stengrund som hummeren. I danske farvande lever jomfruhummeren i Kattegat, Skagerrak og Nordsøen. Voksne jomfruhummere bliver for det meste, det samme sted resten af livet. Kødet er fast, magert og hvidt med en svag lyserød farve på ryggen. Kødet er "finere" i konsistensen end hummerens kød. Den mørke, grønne plet i nakken af nogle jomfruhummer er rogn eller stadiet før rogn også kaldet koralen, den er grøn i rå tilstand men på grund af det høje indhold af protein bliver det rødt ved varmebehandling.   http://www.2gangeomugen.dk/index.php?id=45
  • Skagen Rejer

    kr.28,00kr.275,00 incl. moms
    Skagen Rejer kan kun bestilles til fredags levering! De kendte og velsmagende pil-selv rejer fra Skagen. 95% af vores rejer fanges og koges af S226 Emli Pilegaard. Rejerne fanges onsdag/torsdag og koges umidelbart efter de er kommet op af havet, derefter nedkøles de og bliver landet på Skagen Havn i løbet af torsdagen De er noget af det ypperste havet kan give os. Holdbarhed 4-6 dage på køl.
  • Sort hummer ca. 700 gr.

    kr.600,00 incl. moms
    Almindelig sort hummer, med en vægt varierende fra 400-1000 gram. Hummeren lever på klippe- eller algebevoksede stenrev på 2 til 40 meters dybde. Om sommeren lever den på lavt vand og om vinteren på større dybder. Er udbredt langs Norges kyster, rundt om De Britiske Øer ned langs kysten ind i Middelhavet og Sortehavet samt Nordafrikas kyst. Hummeren findes også langs vore kyster særligt i Skagerrak, det nordlige Kattegat og Limfjorden. Hummeren betragtes som en delikatesse med sit lækre magre, hvide kød, som dog lige efter skalskifte kan være noget vandet, og derfor bør undgås. Tilberedningsforslag kan findes, ved at følge nedenstående link: http://www.2gangeomugen.dk/index.php?id=45

Titel

Go to Top