Skaldyr

Hjem/Skaldyr
  • 1000 gram friske, danske blåmuslinger, renset og pakket i Løgstør ved Limfjorden. Blåmuslingen lever på lavt vand - ned til 10 meters dybde. Den er meget hårdfør, og tåler store variationer i temperatur og saltholdighed samt længere tids udtørring. Udbredt i danske farvande også helt ind i Østersøen og brakvandede fjorde. Sidder fast forankret til hinanden og/eller underlaget såsom pæle, sten eller plantevækst. Tilberedningsforslag kan findes, ved at følge nedenstående link: http://www.2gangeomugen.dk/index.php?id=45
  • Jomfruhummere

    DKK16,00DKK160,00
    10 stk jomfruhummere, har den idelle størrelse som ingridienser i ovnretter eller supper, er efter min mening for små til at flække og grille, der skal man vælge de store. Jomfruhummeren lever på dybder fra 40 til 250 meter på blød bund og ikke på klippe- og stengrund som hummeren. I danske farvande lever jomfruhummeren i Kattegat, Skagerrak og Nordsøen. Voksne jomfruhummere bliver for det meste, det samme sted resten af livet. Kødet er fast, magert og hvidt med en svag lyserød farve på ryggen. Kødet er "finere" i konsistensen end hummerens kød. Ønsker De et bestemt antal, er De meget velkommen til at kontakte os. Tilberedningsforslag kan findes, ved at følge nedenstående link: http://www.2gangeomugen.dk/index.php?id=45
  • 400 gram jomfruhummerhaler. Tilberedningsforslag kan findes, ved at følge nedenstående link: http://www.2gangeomugen.dk/index.php?id=45
  • 500 gram rå krabbekløer fra taskekrabber. Kødet er hvidt og fast i kløerne og meget velsmagende. Taskekrabben foretrækker stenrev eller klippegrund. Om sommeren lever den på 1-30 meters dybde og om vinteren på 30-50 meters dybde. Den kan træffes ned til 300-400 meters dybde. Den kan vandre op til 100 km langs kysterne. Tilberedningsforslag kan findes, ved at følge nedenstående link: http://www.2gangeomugen.dk/index.php?id=45
  • Skagen Rejer

    DKK24,00DKK240,00
    De kendte og velsmagende pil-selv rejer fra Skagen. 95% af vores rejer fanges og koges af S226 Emmely Pilegaard. Rejerne fanges torsdag og koges umidelbart efter de er kommet op af havet, derefter nedkøles de og bliver landet på Skagen Havn fredag morgen/formiddag. De er noget af det ypperste havet kan give os. Rejerne landes altid nykogte fredag morgen. Du kan bestille frem til fredag kl. 9.00 når rejerne er landet bliver de pakket og afsendt så I kan nyde dem lørdag. Holdbarhed 3-5 dage på køl
  • Sort hummer

    DKK550,00
    Almindelig sort hummer, med en vægt varierende fra 400-1000 gram. Hummeren lever på klippe- eller algebevoksede stenrev på 2 til 40 meters dybde. Om sommeren lever den på lavt vand og om vinteren på større dybder. Er udbredt langs Norges kyster, rundt om De Britiske Øer ned langs kysten ind i Middelhavet og Sortehavet samt Nordafrikas kyst. Hummeren findes også langs vore kyster særligt i Skagerrak, det nordlige Kattegat og Limfjorden. Hummeren betragtes som en delikatesse med sit lækre magre, hvide kød, som dog lige efter skalskifte kan være noget vandet, og derfor bør undgås. Tilberedningsforslag kan findes, ved at følge nedenstående link: http://www.2gangeomugen.dk/index.php?id=45