skærising

  • Ungfisken lever på dybere vand end de ældre. Skærisingen er udbredt i Nordatlanten. I de danske farvande findes den i Nordsøen,Skagerrak og Kattegat. Skærisingen fanges med trawl og garn og optræder ofte som bifangst i rejetrawl. Kødet er meget fast med en fin hvid farve. Er perfekt til ovn, pande, og grill og kan derfor sagtens bruges på samme måde som rødspætten. Tilberedningsforslag kan findes, ved at følge nedenstående link: http://www.2gangeomugen.dk/index.php?id=45
  • Skærisingfilet uden skind

    kr.124,00kr.297,00 incl. moms
    Kødet er meget fast med en fin hvid farve og kan derfor sagtens bruges på samme måde som rødspætten. Skærisingen lever på blød bund fra ca. 40 meter ned til 1500 meter og kan træffes på bunden af de dybe norske fjorde. Ungfisken lever på dybere vand end de ældre. Skærisingen er udbredt i Nordatlanten. I de danske farvande findes den i Nordsøen,Skagerrak og Kattegat. Tilberedningsforslag kan findes, ved at følge nedenstående link: http://www.2gangeomugen.dk/index.php?id=45

Titel

Go to Top