Skagen Frisk sælger fisk af højeste kvalitet. Vi leverer til alle for hvem kvaliteten er vigtigst, både til private og restauranter og fiskehandlere over hele landet.

Vi går op i høj kvalitet og derfor købes alle vores fisk så vidt muligt på Skagen Fiskeauktion. På den måde kan vi være til stede og se fisken og sørge for, at kvaliteten lever op til vores forventninger. Dermed kan du være helt sikker på, at få den bedste kvalitet, når du køber fisk hos Skagen Frisk.

Hvis du kunne tænke dig at få lidt inspiration til aftensmaden, så kig forbi vores samarbejdespartner, Kunsten at lave mad de laver de lækreste nemme retter, derudover kan du også få inspiration hos fiskebranchens egen opskriftsamling, som hedder www.2gangeomugen.dk hvor du kan finde opskrifter på forskellige anretninger af fisk og skaldyr.

Vi benytter os nu af X-pressen som distributør af Jeres bestilte varer, de henter tirsdag og torsdag hos os i Skagen og lover at varerne står på jeres adresse dagen efter senest kl. 17. Vi har hørt meget godt om X-pressen som lover at håndtere jeres varer forsigtigt fra de henter dem hos os og til de bliver leveret på Jeres adresse.

Vi sender fragtfrit når du bestiller for over 600,- (spørg naboen om de vil have noget med)

Fileter

Hele fisk

Fiskefars

Røgvarer

Skaldyr

Delikatesser

Østers

Supper

Kaviar

Diverse