Hvillingen er en stimefisk, som lever pelagisk i alle vandlag samt ved bunden på 10 til 200 meters dybde. Den foretrækker sand- og mudderbund, men kan træffes på alle typer bund. Den er udbredt i den nordøstlige del af Atlanten fra Island og det nordlige Norge til Portugal. Desuden findes den i Adriaterhavet, Ægæiske hav og Sortehavet. I de skandinaviske farvande findes den indtil den vestlige Østersø, hvor dens forekomst forbindes med indstrømning af saltvand.
Hvillingfileter
kr.55,00 – kr.140,00 incl. moms
Beskrivelse
Hvillinger anvendes som spisefisk især i England og Frankrig. Kødet er hvidt, blødt, løst og velsmagende. Hvillingen kan pocheres, dampes, steges og frituresteges.
Fileterne bliver skåret af vores kompetente medarbejdere,der samtidigt også sørger for, at varerne bliver pakket ordenligt og forsvarligt.
Tilberedningsforslag kan findes, ved at følge nedenstående link:
Yderligere information
Vægt | 1 kg |
---|---|
Vægt | 1000g, 400g |